Апарат за стягане на тазово дъно – какво трябва да знаете?

стягане на тазово дъно
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Както тренираме мускулатурата си ежедневно, за да се поддържаме в добра физическа форма и тонус, така трябва да полагаме същата грижа за мускулите на нашето тазово дъно. Съществува апаратура, която е перфектна за стягане на тазово дъно – мускулите след раждане. Също така служи за вагинално подмладяване и възстановяване от инконтиненция на урината при мъже и жени. Една сесия се равнява на 12 000 упражнения на Кегел и то с максимален интензитет на стягане.

Апаратът за стягане на тазовото дъно, наричан още Pelvic Chair е техника за директно трениране на мускулите на тазовото дъно, без никакви усилия и болка. Посредством тази апаратна процедура, се изпълняват концентрирно и правилно всички, важни и сложни упражнения и се стягат правилните мускули без никакво усилие от наша страна.

Какво представлява процедурата Pelvic chair?

Процедурата е базирана на фокусирана електромагнитна технология (HIEMT) за стимулиране и възстановяване на нервномускулния контрол на дълбоките мускули на тазовото дъно. Една сесия се равнява на 12 000 упражнения на Кегел и то с максимален интензитет на стягане. Терапията е напълно безболезнена, ефективна и комфортна за клиентите. Не е необходима предварителна подготовка, процедурата се прави през дрехите. Процедурата е медицински одобрена и се прилага в болниците. Доказан е положителният ефект при над 80% от жените, подложили се на тази процедура. След време ефектът не само не изчезва, а се наблюдават още по-големи подобрения.

Ефектът на тази технология за стягане на тазово дъно?

За няколко процедури с Pelvic Chair се подобрява силата в мускулите на тазовото дъно и се усещат големи резултати.

Резултатите, които ще постигнете са:

  • Повишаване на сексуалната функция и удоволствие;
  • Контрол над изпускането от пикония мехур и червата;
  • Опора в матката и органите, които са разположени в тазовото дъно;
  • Ускорено възстановяване, след бременност и раждане.

Ако имате въпроси, не се притеснявайте да ни пишете тук или директно на нашия водещ експерт – Диана Трайкова!

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: