Бързо и лесно отслабване с чай от магданоз

6975_47-infusion-persil-1

Магданозът е известен със своите полезни свойства. Той е богат източник на витамин А, В, С, Е, К, калий, желязо, цинк, рибофлавин, тиамин, антиоксиданти и др. Изключително полезен за здравето, намалява риска от ракови заболявания, намалява болката и подуването при артритни заболявания, премахва лошия дъх , подържа здравето на очите, балансира хормоналния баланс при жените, като стимулира секрецията на естрогени, при мъжете пък повишава либидото. Редовната консумация на магданоз помага при хормонален дисбаланс и облекчава предменструалния синдром.

Друга, не по-малка полза за здравословното състояние, е че има прочистващ бъбреците и диуретичен ефект, лекува бъбреците и инфекции на пикочния мехур.

Магданозът е сред най-силните диуретици, чрез които да се избавим от излишната, задържана вода в тялото и да премахнем натрупаните килограми.

Необходими продукти:

1 връзка магданоз

1 литър вода

Начин на приготвяне:

В 1 литър вряща вода поставяме предварително измития магданоз, оставяме да ври 3 минути, захлупваме с капак и изчакваме да преседи 20 минути.

След това прецеждаме и консумираме течността в рамките на деня. Също така е необходимо да се пие поне 2 литра вода на ден.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: