ЗА НАС

Студио за отслабващи, апаратни процедури Angelic glow е специализирано в успешното прилагане на неоперативни методи за отстраняване на мастни натрупвания и целулит.

Защо да изберете нас?

Индивидуален подход

към всеки клиент

Специални програми

за мечтана фигура

Сертифицирани специалисти

с богат опит

Гаранция за

бърз и траен краен резултат

Нашите специалисти

ВЕСЕЛА ТРАЙКОВА

Здравейте,
Казвам се Весела,
Аз съм положителна личност и за мен е добрата физическа форма е от значение. През целия си съзнателен живот съм се интересувала от медицината и влиянито на лекарствените продукти върху физическото здраве. В годините съм съм била отдадена на работа с хора под различни форми и това ме кара да чувствам силно удовлетворение. Апаратните процедури за отслабване са форма на грижа, към тялото, а тялото е храма на душата ни. Точно за това реших да се посветя на необятния свят на апаратните процедури. Виждайки постигнатите резултати при нашите клиенти, се мотивирам да се развивам в тази посока за да давам все повече стойност и полза на хората, с които работя.

ДИАНА ТРАЙКОВА

Здравейте,
Казвам се Диана,
Аз съм активна личност и за мен е важно движението и добрата физическа форма. От много години съм отдадена на грижата и отношението към хората. Според мен добрият външен вид е пряко отражение на нашия вътрешен аз.  Моето мнение е, че за да бъдем успешни във всяка сфера, е необходимо да положим грижа за тялото, ума и душата си. Вдъхновена от иновативната технология, реших да развивам себе си и се усъвършенствах в работата с различни терапии на тялото чрез висок клас апаратура.

ВАЛЕНТИНА СТОЯНОВА

Здравейте,
Казвам се Валентина и съм кинезитерапевт и йога инструктор. Обожавам движението и съм спортувала плуване и лека атлетика. Практикувам йога от 4 годишна. Имах късмета да израстна с баща, който изучаваше йога и покрай него като на игра започнах и аз. Изучавала съм и кинезитерапия в Национална Спортна Академия „Васил Левски”, дипломирах се 2010 година. От този момент нататък имам голямото желание да споделя моя опит с йога и кинезитерапия. В днешно време все по-често се срещат хора с неправилна стойка, хора оплакващи се от болки във врата и кръста, коленете, тазобедрените стави, вследствие от начина ни на живот. Ето защо мисля, че хората, работещи в офиси, подложени на стрес, обездвижване, много често на изкуствена светлина и въздух се нуждаят от йога и кинезитерапия.