ЗА НАС

Студио за отслабващи, апаратни процедури Angelic glow е специализирано в успешното прилагане на неоперативни методи за отстраняване на мастни натрупвания и целулит.

Защо да изберете нас?

Индивидуален подход

към всеки клиент

Специални програми

за мечтана фигура

Сертифицирани специалисти

с богат опит

Гаранция за

бърз и траен краен резултат

Нашите специалисти

КАМЕЛИЯ СЕМЕРДЖИЕВА

Здравейте,
Казвам се Камелия,
Позитивно настроена съм към живота, обичам естетиката и считам, че една уважаваща себе си жена, се грижи за тялото си да изглежда добре и да бъде то здраво. Аз самата поддържам себе си чрез йога и фитнес. Освен за тялото чрез физическото движение, се грижа и за ума си чрез медитация. Пространството на Angelic Glow, е създадено за активни жени и мъже, които държат на външния си вид. Чрез апаратните процедури, които предлагаме, е възможно клиентите ни да изваят фигурата си до най-изискания детайл по лесен начин и без големи усилия от тяхна страна. Само след 20 минутен приятен престой при нас, клиентите ни излизат с по-добра фигура! Колкото и да спортуваме, има упорити мазнини и целулит, които не могат да се стопят чрез спорт, именно тук предлаганите от нас различни процедури помагат. Завърших множество курсове за различни видове терапии на тялото с най-високите класове апаратура. С радост посрещам клиентите и заедно работим за естетичния им външен вид! Естетиката за тялото е в красотата и здравето!

ДИАНА ТРАЙКОВА

Здравейте,
Казвам се Диана,
Аз съм активна личност и за мен е важно движението и добрата физическа форма. От много години съм отдадена на грижата и отношението към хората. Според мен добрият външен вид е пряко отражение на нашия вътрешен аз.  Моето мнение е, че за да бъдем успешни във всяка сфера, е необходимо да положим грижа за тялото, ума и душата си. Вдъхновена от иновативната технология, реших да развивам себе си и се усъвършенствах в работата с различни терапии на тялото чрез висок клас апаратура.

ВАЛЕНТИНА СТОЯНОВА

Здравейте,
Казвам се Валентина и съм кинезитерапевт и йога инструктор. Обожавам движението и съм спортувала плуване и лека атлетика. Практикувам йога от 4 годишна. Имах късмета да израстна с баща, който изучаваше йога и покрай него като на игра започнах и аз. Изучавала съм и кинезитерапия в Национална Спортна Академия „Васил Левски”, дипломирах се 2010 година. От този момент нататък имам голямото желание да споделя моя опит с йога и кинезитерапия. В днешно време все по-често се срещат хора с неправилна стойка, хора оплакващи се от болки във врата и кръста, коленете, тазобедрените стави, вследствие от начина ни на живот. Ето защо мисля, че хората, работещи в офиси, подложени на стрес, обездвижване, много често на изкуствена светлина и въздух се нуждаят от йога и кинезитерапия.