За метода Кавитация:

Ултразвуковата кавитация е иновативен метод, който използва ултразвукови вълни / честоти, за да разруши стените на мастните клетки.
Комбинацията между криолиполиза и кавитация засилва ефекта от двете процедури и дава още по-добри и бързи резултати.

Радиочестотните вълни, предизвикват образуването на микро-мехурчета във входната част на междуклетъчните пространства, които се спукват за части от секундата. Мастните клетки се спукват и мазнините навлизат в междуклетъчното пространство и се извеждат от организма, чрез естествените метаболитни процеси.

Програма:

Кавитация се прави по 20 мин. на зона. Възможно е да се комбинират 2 зони при едно посещение. Необходими са 10 – 12 процедури и след 1 месец този курс може да се повтори, в зависимост от резултата.

Резултати:

Резултатът е видим още след първата процедура, като се наблюдава намаляване на обиколката с около 1 см. След завършване на един курс от 10-12 процедури, се забелязва намаляване на обиколката с около 4 см или повече.

Препоръки:

Желателно е методът да бъде комбиниран с лимфодренажен масаж, физическа активност и хранителен режим, за продължително запазване и поддръжка на ефекта. Да се приема около 2 литра вода на ден.

Цени:

(продължителност на процедурата 20 минути – 1 зона)

  • ед. процедура – 50лв. 25лв. /до края на януари 2021г.!/
  • 10 бр. процедури – 450лв. 250лв. /до края на януари 2021г.!/
  • 12 бр. процедури – 500лв. 300лв. /до края на януари 2021г.!/