Криолиполизата е безоперативен метод, чрез който се премахват мазнините от “трудните” за сваляне части на тялото, посредством изстудяване до -10 градуса. Криолиполизата, още е наричана, безоперативна алтернатива на липосукцията и е един от най-ефективните методи за сваляне на мазнини. Чрез научно изследване е доказано, че единствено студът може завинаги да унищожи мастните клетки.
Методът действа безотказно на всички зони по тялото.
Чрез вакуум се захваща кожата, която пък се предпазва от специална, защитна мембрана. Методът протича, напълно безболезнено веднага след процедурата, клиентът може да се завърне към нормалния си начин на живот.

 

ПРОГРАМА:

Всяка зона се третира по 60 мин.

Възможно е да се съчетават 2 зони при едно посещение.

Когато се третира една зона, след това се прави почивка от 1 месец и половина до следващата процедура.

Криолиполиза се прави максимум 4 пъти в годината на една зона.

Препоръчително е да се пият по 2 литра вода дневно, както и да се правят  лимфодренажи масажи, които могат да бъдат вакумни или ръчни. След процедура, се избягва сауна и парна баня.

Резултати:

Резултатите са видими веднага след първата процедура, а за пълния резултат са необходими между 2 – 3 месеца. Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра намаление в обиколката.

Противопоказания:

Методът криолиполиза, е противопоказан при: бременност, студови алергии, автоимунни и ракови заболявания, пейсмейкъри, сърдечни заболявания и кожни възпаления.

Предимства на метода Криолиполиза:

Методът може да се прилага при кърмене, безболезнен е, няма риск от образуване на бучки и други неравности, както при оперативната липосукця, няма риск от увисване на кожата, тъй като процесът е плавен.
Криолиполизата е метод, чрез който може да се постигне желаната фигура, безболезнено и безоперативно.

Цени:

(Могат да се правят до 4 процедури, на една зона в годината)

  • ед. процедура –  350лв.  250 лв. /до края на януари 2021г.!/
  • 3 бр. процедури - 950лв. 750 лв. /до края на януари 2021г.!/
  • 6 бр. процедури –1900лв. 1500 лв. /до края на януари 2021г.!/

Често задавани въпроси:

Могат ли да се получат синини, от вакума?

Да. Възможна е появата на синини, на третираните зони, в зависимост от чувствителността на организма. Образуваните синини, се резорбират и изчезват в рамките на 15 дни.

До колко градуса се изстудяват третираните зони и настива ли се от този студ?

Третираните зони се изстудяват до -10 градусова температура, а накрайниците са изработени, така, че да изстудяват само и единствено, външно натрупаните мазнини в проблематичните зони, което не позволява на студа да достигне до околните органи.

Трайно ли се унищожават мастните натрупвания в третираните зони?

Да. Мастните клетки се унищожават трайно и не се натрупват отново след третирането им.

Какво трябва да правя за да запазя ефекта от процедурите?

Желателно е обаче методът да бъде комбиниран с физическа активност и хранителен режим, за продължително запазване и подръжка на ефекта. Да се приемат по 2 литра вода дневно, съшо така е препоръчително да се приема детоксикиращ чай, за оптимални резултати. При по-втвърдени мастни натрупвания е хубаво метода Криолиполиза да бъде комбиниран с Кавитация, за постигане на по-добри резултати.