Отслабване в корема с минимални упражнения – как да го постигнете?

отслабване в корема - Angelic Glow
Всеки би искал да има плосък корем, с ясно изразени коремни мускули. Това обикновено се свързва с много лишения и усилия. Истината е, че всеки би могъл да го постигне, но има различни начини, по които това да стане възможно. В тази статия накратко ще ви разкажем за този, който считаме за най-лесен.

Отслабване в корема с минимални упражнения

Когато имаме за цел да оформим коремната си мускулатура, трябва да се осведомим за някои основни правила. Няма нищо тайно и скришно. Като за начало трябва да се изгорят излишните мазнини, в коремната област. Това може да се случи, като правим:

  • Коремни преси и упражнения;
  • Кардио тренировки;
  • Тренировки с тежести;
  • Упражнения с медицинска топка;
  • Апаратни, отслабващи процедури и др.

Кой е най-лесният начин?

Повечето упражнения изискват време и множество усилия. С апаратните процедури, всичко става леко и приятно, а постигнатите резултати могат да са зашеметяващи. Най-интересните процедури в това отношение според нас са BodySculpt и Кавитацията. Ако говорим за отслабване в корема, това са едни от най-иновативните и ефективни процедури, с които може бързо и лесно да постигнете резултати. По отношение на храненето имаме някои идеи, но истината е, че нещата там са строго индивидуални и е добре да се консултирате със специалисти в съответната област.

Ще се радваме да се свържете с нас за въпроси на нашата контактна страница или да пишете директно на нашия управител – Диана Трайкова.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: