Един по-различен режим за отслабване

режим за отслабване
Повечето хора, които са влезли в лабиринта на отслабването са се проваляли многократно. Това ги кара да се чувстват изгубени и обезсърчени. Отвсякъде се бълва информация – кое да изядем за да отслабнем, кое хапче да изпием и т.н., което е допълнително натоварване за психиката на човек, тръгнал по пътя на отслабването. Сега обаче ще ви представим един по-различен режим за отслабване. Той е предназначен за всички, които искат да намерят баланса в цялото и да тръгнат по пътя на успеха в битката с излишните килограми и мазнини.

Първа стъпка е правилното хранене

Най-важното за да изгаряме мазнини и да отслабваме е да намалим калорийния прием. Дневните калории, които приемаме при хранене трябва да са по-малко от тези, които изгаряме. Това за голямо учудване не означава глад. Напротив! Може да се приема достатъчно храна, за да се усещате сити и същевременно да отслабвате.

Втора стъпка са тренировките

За постигане на по-високи резултати е желателно да добавим и двигателна активност, чрез тренировки. По този начин увеличаваме разхода на енергия и изгаряме натрупаните мазнини. Хубаво е да се комбинират и редуват силови с кардио тренировнки.

Трета стъпка са сънят и почивката

Почивката е не по-малко важна за отслабването от гореизброените. Научно е доказано, че ако отделяме малко време за сън и възстановяване нивата на лептин в тялото се понижават. А този хормон е изключително важен за правилното функциониране на метаболизма. Когато не спим достатъчно, сме склонни да го компенсираме с повече вредна храна и шоколад. Това предизвиква промени в глюкозния обмен и нарушава цялостната функция на тялото, от което пълнеем.

Четвърта стъпка е как контролираме стреса

Когато нивата на стрес са твърде високи и надвишават капацитета ни, хормона кортизол се завишава и това може да доведе до инсулинова резистентност и диабет.

Пета стъпка е отслабване чрез апаратни процедури

Съществуват апаратни процедури за отслабване, които вече успешно заместват тренировките в залата. Не само спестяват време, но са и напълно безболезнени и дори приятни. За кратко време, чрез тях постигаме резултати, равняващи се на часове тренировки в залата.

Ще се радваме да се свържете с нас за въпроси на нашата контактна страница или да пишете директно на нашия управител – Диана Трайкова.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: