Как да допълните тренировките за отслабване?

тренировки за отслабване - angelic glow
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Когато става въпрос за отслабване, това трябва да се възприема, като нещо комплекно, обхващащо няколко сфери от нашия начин на живот. В тази статия ще говорим главно за аспекта на различните тренировки за отслабване и как може да подсилите резултатите от тях.

Изкуството на отслабването

Отслабването не е нещо, което е извадено от контекста. То е свързано с начина на дишане, хранене, мисли, чувства, емоции, движение, прием на вода, хормонален баланс и др. Ние сме една сложна биологична машина, за чийто баланс трябва да следим непрестанно. Ако не искаме да излиза извън ритъм, де. Това е важно не само за нашето отслабване, а и за качеството ни на живот като цяло.

Тренировки за отслабване

Част от баланса на тази сложна биологична система се крие в редовните тренировки. Тялото ни се нуждае от движение, така както се нуждае от вода и храна. Движението, съчетано с правилно дишане и изпълнение, е в пъти по-ефективно. Може би всеки е усетил, разликата в телесната реакция, пулс и дишане при трениране на различните мускулни групи като коремна преса или клякане с тежести.

Упражненията, които е добре да се изпълняват, за да се постигне отслабване са тези, при които се изгарят повече калории и стимулират стопяването на мазнините. От ключово значение е да има добавена тежест. Добавената тежест дава допълнителен стимул за повишаване на консумацията на кислород, което от своя страна повишава метаболизма. Дори и след фактическото приключване на тренировката, тялото продължава да изгаря калории.

Изграждането на мускулна маса е в пряка свързаност с изгарянето на мазнини. Колкото повече мускулна маса се поддържа, толкова повече калории се изгарят. Дори, когато тялото е в състояние на покой.  Мит е че, когато жените тренират, те стават прекалено обемисти и големи. Това би могло да се случи, с дълъг и упорит труд, с много голям калориен прием и под наблюдението на опитен треньор. Общо взето трябва да е поставено за цел, която е трудно постижима.

Подсилване на резултатите

За да допълним своята тренировка и да забързаме процеса на отслабване, бихме могли да добавим към него прием на повече вода. Водата е важна част за нашето тяло и когато увеличим хидратацията си, това ни помага вътрешната система да циркулира свободно и метаболитния обмен се забързва. Когато не приемаме достатъчно вода, много често бъркаме жаждата с чувство на глад и неусетно започваме да се тъпчем.

Също така бихме могли да си помогнем с апаратни отслабващи процедури. Като например криолиполиза, кавитация, липолазер, пресотерапия или технологията за стягане и оформяне на тялото Body Sculpt /HIEMT/. Апаратните процедури са подходящ съюзник в склуптурирането на тялото и неговото оформяне. В съчетание с правилен и балансиран начин на живот, биха дали колосални резултати.

Ще се радваме да се свържете с нас за въпроси на нашата контактна страница или да пишете директно на нашия управител – Диана Трайкова.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: