Как да допълните тренировките за отслабване?

тренировки за отслабване - angelic glow
Когато става въпрос за отслабване, това трябва да се възприема, като нещо комплекно, обхващащо няколко сфери от нашия начин на живот. В тази статия ще говорим главно за аспекта на различните тренировки за отслабване и как може да подсилите резултатите от тях.

Изкуството на отслабването

Отслабването не е нещо, което е извадено от контекста. То е свързано с начина на дишане, хранене, мисли, чувства, емоции, движение, прием на вода, хормонален баланс и др. Ние сме една сложна биологична машина, за чийто баланс трябва да следим непрестанно. Ако не искаме да излиза извън ритъм, де. Това е важно не само за нашето отслабване, а и за качеството ни на живот като цяло.

Тренировки за отслабване

Част от баланса на тази сложна биологична система се крие в редовните тренировки. Тялото ни се нуждае от движение, така както се нуждае от вода и храна. Движението, съчетано с правилно дишане и изпълнение, е в пъти по-ефективно. Може би всеки е усетил, разликата в телесната реакция, пулс и дишане при трениране на различните мускулни групи като коремна преса или клякане с тежести.

Упражненията, които е добре да се изпълняват, за да се постигне отслабване са тези, при които се изгарят повече калории и стимулират стопяването на мазнините. От ключово значение е да има добавена тежест. Добавената тежест дава допълнителен стимул за повишаване на консумацията на кислород, което от своя страна повишава метаболизма. Дори и след фактическото приключване на тренировката, тялото продължава да изгаря калории.

Изграждането на мускулна маса е в пряка свързаност с изгарянето на мазнини. Колкото повече мускулна маса се поддържа, толкова повече калории се изгарят. Дори, когато тялото е в състояние на покой.  Мит е че, когато жените тренират, те стават прекалено обемисти и големи. Това би могло да се случи, с дълъг и упорит труд, с много голям калориен прием и под наблюдението на опитен треньор. Общо взето трябва да е поставено за цел, която е трудно постижима.

Подсилване на резултатите

За да допълним своята тренировка и да забързаме процеса на отслабване, бихме могли да добавим към него прием на повече вода. Водата е важна част за нашето тяло и когато увеличим хидратацията си, това ни помага вътрешната система да циркулира свободно и метаболитния обмен се забързва. Когато не приемаме достатъчно вода, много често бъркаме жаждата с чувство на глад и неусетно започваме да се тъпчем.

Също така бихме могли да си помогнем с апаратни отслабващи процедури. Като например криолиполиза, кавитация, липолазер, пресотерапия или технологията за стягане и оформяне на тялото Body Sculpt /HIEMT/. Апаратните процедури са подходящ съюзник в склуптурирането на тялото и неговото оформяне. В съчетание с правилен и балансиран начин на живот, биха дали колосални резултати.

Ще се радваме да се свържете с нас за въпроси на нашата контактна страница или да пишете директно на нашия управител – Диана Трайкова.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: