Процедури

Криолиполиза

Криолиполизата е безоперативен метод, чрез който се премахват мазнините, посредством изстудяване до -10 градуса. Криолиполизата, още е наричана, неоперативна алтернатива на липосукцията и е един от най-ефективните методи за корекция на формите на тялото.

Липолазер

Липолазерът е неинвазивна щадяща процедура за оформяне на тялото и отслабване, която използва силата на студения лазер с дължина на вълната 650 nm.

Кавитация

Ултразвуковата кавитация е иновативен метод, който използва ултразвукови вълни / честоти, за да разруши стените на мастните клетки, което кара мастните клетки да "изпускат" съдържанието си в течните пространства на тялото.

Радиочестотен лифтинг

Метод, при който работи чрез радиочестотната енергия от 5MHz, която повишава температурата на третираната зона и отстранява излишните мазнини и токсини от тялото чрез потните жлези, повишава и подобрява циркулацията и работата на лимфната система.

BodySculpt

BodySculpt / HIEMT е процедура за отслабване от нова ера! Чрез него едновременно изгаряте мазнини и изграждате мускули. В течение на 30 минути апарата предизвиква приблизително 20 000 максимални контракции, което се равнява на 20 000 коремни преси или клекове!

Пресотерапия

Пресотерапията активира вените и лимфните съдове чрез лимфен дренаж, като изчиства натрупаните токсини в тялото. Така оказва множество положителни действия - забавя стареенето, изпъва кожата, премахва целулит и стрии и води до трайно отслабване.

Стягане на мускулите на тазовото дъно

Процедурата е базирана на фокусирана електромагнитна технология (HIEMT) за стимулиране на нервномускулния контрол на тазовото дъно. Една сесия  води до хиляди супрамаксимални контракции, които предизвикват повдигане и стягане на тазовото дъно и подобрение при редица други интимни проблеми при жената.

Lipoheat – 4D HIFU

Иновативна неинвазивна липосукция, която освен че свива в сантиментри, стяга и изглажда кожата. 1 час - поне 1 размер по-надолу.

EndoSculpt

Какви са резултатите от EndoSculpt?
- Склуптуриране на тялото и намаляване на обиколките;
- Премахва целулита дори когато е в напреднала фаза;
- Подобрява лимфната и кръвоносната циркулация, насища клетките с кислород;
- Стимулира производството на колаген и еластин и подмладява кожата;
- Тонизира тъканите и стимулира мускулите.