Процедури

Криолиполиза

Криолиполизата е безоперативен метод, чрез който се премахват мазнините, посредством изстудяване до -10 градуса. Криолиполизата, още е наричана, неоперативна алтернатива на липосукцията и е един от най-ефективните методи за корекция на формите на тялото.

Липолазер

Липолазерът е неинвазивна щадяща процедура за оформяне на тялото и отслабване, която използва силата на студения лазер с дължина на вълната 650 nm.

Кавитация

Ултразвуковата кавитация е иновативен метод, който използва ултразвукови вълни / честоти, за да разруши стените на мастните клетки, което кара мастните клетки да "изпускат" съдържанието си в течните пространства на тялото.

Радиочестотен лифтинг

Метод, при който работи чрез радиочестотната енергия от 5MHz, която повишава температурата на третираната зоа и отстранява излишните мазнини и токсини от тялото чрез потните жлези, повишава и подобрява циркулацията и работата на лимфната система.

BodySculpt

BodySculpt / HIFEM е процедура за отслабване от нова ера! Чрез него едновременно изгаряте мазнини и изграждате мускули. В течение на 30 минути апарата предизвиква приблизително 20 000 максимални контракции, което се равнява на 20 000 коремни преси или клекове!