Кои са най-добрите процедури за отслабване?

най-добрите процедури за отслабване
В тази статия ще отворим една, може би, вечна тема… Става въпрос за отговора на въпроса – кои са най-добрите процедури за отслабване?

Започваме с основата

В основата на процеса на отслабване, добре знаем, че е важно да контролираме калорийния прием. Не по-малко важна е и двигателната активност. Това обикновено са двете линии, по които се предприемат действия (най-вече от дамите), когато темата за отслабване излезе на дневен ред. За съжаление обаче в забързаното и натоварено ежедневие, все по-рядко ни остават време и сили за всичко това.

Алтернативата?

За радост съществуват процедури за отслабване, които са напълно безболезнени и безоперативни. За повечето такива процедури не се изисква предварителна подготовка и единственото усилие, което се извършва, е това да отидем до салона, в който се практикуват.

Съществуват различни опции, като най-добрите процедури за отслабване според нас са следните:

  • Липолазер;
  • Кавитация;
  • Криолиполиза;
  • Радиочестотен лифтинг;
  • Body sculpt /HIEMT/.

Това са процедури от новата ера, които съвсем безболезнено разграждат и извеждат мазнините от тялото, същевременно оформят и заздравяват мускулатурата. Могат да се комбинират по различен начин за максимален ефект, но е важно да се има предвид, че ако започнете един цикъл, трябва да бъдете дисциплинирани до неговото завършване. Варианти от типа по една процедура месечно няма как да ви донесат желаните резултати за съжаление.

Ще коментираме още по-подробно темата в бъдеще, така че ще се радваме да ни пишете с препоръки и коментари тук или директно на нашия управител – Диана Трайкова.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: