Отслабване с чай от Дафинов лист и ароматна канела

viber_image_2020-07-30_14-55-08
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Добре познатите ни готварски подправки от домакинството, канела и дафинов лист са известни още със свойте мощни и ефективни свойства за облекчаване на дихателни и храносмилателни непарзположения.

Отварата от дафинов лист и канела може да засили имунитета ни и да нормализира нивата на кръвната захар. Полезна е още и за кожата и косата, сърцето, а според някой изследвания предпазва и от ракови заболявания.

Приема на дафинов лист помага за премахване на бактериите Кандида от стомашно чревния тракт, които влаят на забавянето на метаболизма, причиняват храносмилателни проблеми и водят до напълняване.

За това пиенето на този чай е изключително полезно при борбата с излишното тегло.

Канелаата е подправка с множество полезни свойства, нормализира кръвната захар, подобрява настроението, понижава високото кръвно налягане, забързва метаболитния ритъм и има приятен аромат.

Можем да си приготвим чай от дафинов лист и канела по следния начин:

В тенджера с 4 чаши вряла вода добавяме 3-5 дафинови листа и 1 пръчка канела. Оставяме да поври 10-20 минути на слаб огън, след което го прецеждаме. Може да се консумира и топъл и студен.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: