Отслабване в корема с изразени плочки?

отслабване в корема

 Всички знаем, че отслабване в корема е една от най-трудните задачи за хората, които искат хубаво тяло. Затова въпросът за това как можем да стегнем коремните си мускули без много усилия и тежки тренировки, при това бързо? Ключът както винаги е в постоянството, съчетано с “малки тайни”.

Преди да започнем с тренировките за корем е желателно да загреем за 4-5 минутки. След това можем да правим ежедневно по 10 минути, от всички долуизброени упражнения и ефектът неминуемо ще бъде постигнат.

Коремна преса със собствена тежест

Заставаме в легнало положение със свити колене, като поставяме ръцете си зад главата. С бавни движения с изправяме към коленете и задържаме в позицията 10 секунди, след което се връщаме надолу. Изпълняваме 12 коремни преси.

Коремна преса с усукване

Заставаме в легнало положение със свити колене, като поставяме ръцете си зад главата. Накланяйки свитите си крака на едната страна, започваме да се надигаме нагоре, след което задържаме в позицията за 10 секунди и се връщаме отново надолу. Правим по 12 повторения и повтаряме същото и от противоравната страна.

Планк

Лягаме с лице към пода, подпирайки тялото си на предмишниците и пръстите на краката. Краката ни трябва да бъдат прави, а бедрата – повдигнати, така че да създадем права линия. Раменете трябва да са на нивото на лактите. Задръжаме в тази позиция около 1 минута.

Коремна преса с повдигане на краката

Желателно е да изпълняваме това упражнение бавно. Правят се 12 повторения.

С тези четири вида упражнения, можем да заздравим и оформим мускулите по корема си, като е желателно да се правят три, четири пъти седмично. Хубаво е също така да се храним правилно и да пием повече вода. Поне 2-3 литра дневно.

И една малка тайна за отслабване в корема

HIEMT PRO MAX Склуптуриране на тяло“ представлява високотехнологичен интензивен уред, чрез който се постига мускулна стимулация. Чрез електрически импулси се предизвикват мускулни контракции, което води до тяхното стягане и оформяне.

Това е феноменална иновация в естетичната медицина!

Чрез HIEMT PRO MAX Склуптуриране на тяло безоперативно се контурира тялото, като едновременно се изгарят мазнини и се изграждат мускули и то в легнало и релаксирано положение! Лесно забележими, видими резултати се постигат след 4 процедури.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: