Апаратите, които смениха процедурите за отслабване

процедури за отслабване
В днешно време, когато ежедневието е изключително динамично и забързано, не разполагаме с достатъчно време и енергия за спорт и дълги масажи. В помощ и улеснение на процеса на отслабване са създадени апарати, които успешно заменят усилията във фитнеса, както и болезнените масажи, за отстраняване на целулит. Новите технологии и апарати позволяват извършването на най-ефективните процедури за отслабване и стягане на кожата. Те умело съчетават цялостна детоксикация и висока ефективност. Ползите за тялото са високи, а употребата им не застрашава здравето и е напълно безболезнена.

Апаратите служат за улеснение и минимизиране на усилята, а резултатите са изключително задоволителни за постигне на максималния ефект на естетично, поддържано, красиво и здраво тяло.

Съществуват множество апарати, като най-ефективните са:

Липолазер

Липолазерът е апарат, който се правят процедури за отслабване, които са изключително ефективни в борбата с досадния и неестетичен целулит и в премахването на излишните мазнини. Липолазерът работи с ниски нива на лазерна, червена светлина, чрез която се създава стимулиране на мастните клетки и те освобождават натрупаните енергийни депа. Посредством тази лазерна честота мастните клетки се унищожават и с прием на повече вода се извеждат от тялото.

Тази процедура е безопасна и не уврежда по никакъв начин кръвоносните тъкани, периферните нерви или здравите тъкани, които са в съседство. Процедурата е щадяща и с моментални, видими резултати. С липолазер се третират зоните на корем, ръце, бедра, задна част крака, прасци и др. Процедурата се изразява в прикрепване на малки, правоъгълни полоскости към зоната, която ще се третира, посредством ластици. Не се усеща никакъв дискомфорт, освен леко затопляне. Непосредствено след процедурата се наблюдава намаляване на обиколката с по един сантиметър.

Червената лазерна светлина на този апарат кара кожата да произвежда колаген, който е основен за състава на здравата и еластична кожа. Същевременно намалява обиклката и прави кожата сияйна и еластична.

За висока ефективност са необходими от 6 до 8 процедури за желаната зона, в зависимост от поставените цели и характеристики на тялото. След направен курс за дадената зона е необходимо да се направи пауза от 2-3 седмици, след което може да се повтори.

Процесът на отслабване с този апарат се изразява в няколко стъпки:

 • Първата процедура съдейства за освобождаване на излишните мазнини от клетките и извеждането им от тялото;
 • След втората процедура се наблюдава значително намаляване на обема на мастните тъкани;
 • От третата процедура следва задържане на резултатите;
 • Всяка следваща процедура е за дренаж и задържане на постигнатите резултати, което кара метаболизма да се вработва и ефективността нараства.

Комбинирането на липолазер и лимфодренажен масаж е препоръчително за постигането на по-високи резултати. В случай  на невъзможност и липса на време, прекрасно може да се съчетае с метода Пресотерапия.

Апарат за радиочестотен лифтинг

Апаратът, работещ с радио честота, извесен още, като RF лазер, е изключително ефективен в стягането и оформянето на тялото. Той регенерира тъканите и предотвратява тяхното стареене. Процедурата е напълно безболезнена, извършва се, чрез външен накрайник и се наблюдава незабавен ефект. Не се налага да възстановаване и може да се премине веднага към ежедневните дейности.

Радио честотите загряват по-дълбоките слоеве на кожата, стимулират кръвообращението и производството на колаген и по този начин се постига стягане на кожата, както и премахване на упорития целулит.

Предимства и ефекти на RF лазер

 • Кожата се стяга и се повишава производството на колаген;
 • Кожата става гладка и естетически красива;
 • Подобрява се кръвообращението;
 • Премахва излишните мазнини;
 • Оформя се тялото;
 • Премахва целулита;
 • Предотвратява появата на разширени вени и др.

Приложение на RF лазер

 • RF лазер е подходящ за хора, които прекарват ежедневието си седнали и като цяло имат ограничение в двигателната активност;
 • Наличие на излишни мазнини и отпусната кожа;
 • Стрии по кожата в следствие на раждане и рязка промяна в теглото;
 • Увиснала и слабо еластична кожа и др.

Пресотерапия

Апаратът за лимфодренажен масаж, наричан още Пресотерапия подобрява кръвообръщението, раздивижва лимфната течност, детоксикира и изчиства цялостно тялото. Апаратът работи, чрез въздушно налягане, образувано в специален костюм, чрез което се получава притискане, стягане и отпускане в областите на корема и краката. По този начин се ускорява циркулирането на лимфната течност, регулира се ендокринната система и същевременно се постига дълбока релаксация на мускулите.

Предимства и ефекти на Пресотерапията

 • Отслабване и оформяне на тялото;
 • Разграждане и отстраняване на упоритите мазнини;
 • Премахване на целулита;
 • Релаксация на мускулите и премахване на натрупаната умора;
 • Подобрява кръвообръщението и повишава метаболизма;
 • Подобряване на работата на лимфната система и стягане на отпуснатата кожа.
 • Лимфодренажен масаж и др.

HIEMT или Body sculpt

Това е нашият фаворит от всички процедури за отслабване! HIEMT, съкращение на /High Intensity Elictromagnetic Muscle Trainer/, е апарат, който се използва за изграждане на мускулна маса и изгаряне на мазнини в областите на бедра, седалище, прасци, предни и задни бедрени мускули, корем и ръце.

Апаратът служи за склуптуриране и извайване на тялото. Тази процедура е изключително ефективна за отслабване, без никакви усилия и болка. За 30 минути, се осъществяват над 20000 съкращения на мускула, равняващи се на 20000 коремни преси или други упражения във фитнеса.

Този апарат работи, посредством 4 ръкохватки, които се закрепват за желаната зона, чрез ластици. Тези накрайници излъчват електромагнитни импулси, които разширяват и свиват мускулите в дълбочина. Чрез този метод се подобрява метаболизма и се постигат моментални резултати.

Не се притеснявайте да се свържете с нас за въпроси на нашата контактна страница или директно на нашия управител – Диана Трайкова.

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: