Как да стана уверена и удовлетворена от живота си жена

233
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Жена, която е твърдо уверена във своята красота, съумява да убеди и останалите в нея. София Лорен

Всички се питаме какво искат мъжете във връзката, какви трябва да бъдем за да бъдем харесвани, какво трябва да направим за другите, за да получим тяхното одобрение и т.н. Все неща, които са вън от нас, всяко от които ни отдалечава от нашия център.

Темата за жената

Всеобщото мнение, е че жената е второстепенна роля и векове назад се е смятало, че тя няма право на глас и решения. Това от своя страна е довело до дълбоко подценяане на личните качества и самочувствие, които се предават с поколения от женската част на рода. Растем в среда, която ни прави слаби и безпомощни да изразим своята съшност. Трудно се реализираме в работата си, защото не вярваме, че сме способни, трудно ни е да имаме връзката, за която мечтаем, защото нямаме необходимата увереност и самочувствие, да го поискаме.

Всички сме наясно, че масово жените нямат идея какво искат и критериите им за идеал са толкова дълги, че да открият мъж, който да ги покрие е напълно невъзможно. Истината е че тези твърдения са неверни. Просто е необходимо да се обърнем навътре и да реализираме себе си. Да постигнем мир и хармония отвътре, да изградим качествата, които искаме в себе си, да станем цялостни личности, да развиваме умения, ума и тялото си. Ежедневната дисциплина и грижа за себе си ни изгражда и усъвършенства. Колкото по-реализирана е една жена, в направленията, които иска, толкова по-стойностен партньор ще привлече.

Жената трябва да бъде щастлива и удовлетворена от себе си, от тялото и живота си, за да има един изпълнен и прекрасен живот.

Отношение

Колкото по-добро отношение даваме на себе си, толкова по-добро отношение ще получаваме от света и мъжете. Ако сме мили и добри, ще имаме мъж, който се държи мило, кавалерски, мъж който знае как да кара жената да се чувства комфортно. Мъж с който да се чавства приятно и най-вече да бъде себе си.

Визия

По законите на вселената, каквото излъчваме, това и ще получим. За това и външният вид не е от първостепонно значение, ала всяка жена си мечтае  да има до себе си красив и силен мъж. Мъж с тяло на Аполон, защото едно от най-важните неща за една жена е да се чувства закриляна и нежна. За да привлечем такъв мъж обаче е необходимо и ние да полагаме съответните грижи за тялото си.

Характер

Важно е мъжа да притежава силен характер, да взима смело решения и да поема отговорност. Това са важни качества и критерии за да се чувстваме нежни и крехки, каквато e нашата природа. За да се почувстваме по този начин обаче на първо място трябва да изградим това в себе си, да бъдем гъвкави и уязвими.

Да развиваме себе си е сила и съвършенство, защото здравия дух, живее в здраво тяло!

 

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: