Плодов детокс за отслабване

детокс за отслабване

Дните на плодове са изключително разтоварващи, пречистващи, а също така са и добър помощник в поддръжката на желаното от нас тегло. Такива дни зареждат тялото с необходимите витамини, минерали и енергия. Затова и в тази статия ще си говорим за плодов детокс за отслабване и как това може да бъде от страхотна полза за вашата форма!

Нашият плодов ден

Като за начало ще кажем, че може да ви се отрази добре, ако приспособите тялото си на поне един ден в седмицата, да прекарва изцяло на плодове. 

Как протича един плодов ден?

В един плодов ден можем да се храним с от 900гр. плодове до 2 килограма, в зависимост от вида. Например, ако ядем диня, пъпеш или по-воднисти плодове, можем да си позволим по-голямо количество.

Хубаво е да започваме деня си с 1-2 чаши топла вода. Това премахва токсините от храносмилателния тракт и червата. Можем да добавим към водата и изцеден лимон, за да алкализираме средата си. В дни на плодове е хубаво да се храним на интервали от 2 до 4 часа, за да се чувстваме заситени.

Последното хранене, а именно вечерята е добре да бъде не по-късно от 19ч. През тези дни, а и по принцип е хубаво да пием повече вода. Поне 2 литра. На следващия ден ще се чувстваме прекрасно, изпълнени с енергия и лекота. Ако искате да пробвате и друга детокс програма за перфектна фигура, вижте статията ни „Отслабване и Детокс само за 5 дни“!

Искаш ли да вземеш индивидуална тренировъчна програма?

Цели на програмата: 1. Ускоряване на метаболизма и редуциране на излишните мазнини. 2. Увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

Вижте още: